Maaseutu- ja erävihreät ry, Euroopan Parlamentin jäsen Tarja Cronberg ja Vihreä Sivistys- ja Opintokeskus Visio järjestää poikkipuolueellisen seminaarin Euroopan yhteisestä maatalouspolitiikasta

Vesittyyko CAP:n vihertyminen?
– Uudistuva maatalouspolitiikka ja ympäristö

Aika:  Maanantai 23.4.2012
Kahvitarjoilu 12.30
Seminaari 13.00 – 15.30
Paikka. Eurooppasali, Voimatalo, Malminkatu 16, Helsinki

Euroopan Unionin yhteisen maatalouspolitiikan keskeinen käsite “viherryttäminen” on aiheuttanut paljon julkista keskustelua puolesta ja vastaan. Mutta mitä se loppujen lopuksi tarkoittaa ja missä uudistuksessa mennään juuri nyt Suomessa ja EU:ssa? Voiko uudistukseen vielä vaikuttaa?

Lähi- ja luomuruoan suosio kasvaa Suomessa jatkuvasti. Pystyvätkö tuottajat vastaamaan yhä suuremman byrokratian puristuksessa tähän kysyntään? Onko Suomessa – maailman pohjoisimmassa maatalousmaassa – ylipäätään mahdollista tuottaa korkealaatuista ja kotimaista ruokaa vesistöjä ja luontoa kunnioittaen? Entä mikä on kuluttajan tahto ja mahti?

Lataa seminaariohjelma tästä: CAP-seminaari 23_4_12 ohjelma

Pin It on Pinterest