Vihreiden kannatus on pysynyt tasaisesti jo pitkään kahdeksassa prosentissa. Tämä ei ole mitenkään riittävä, mikäli vihreät haluaa puolueena pelastaa maapallon ja sen asukkaat. Visio on laitettava korkealle, ja maaseutu- ja erävihreiden (mevi) kesäpäivien mukaan se pitää olla:

Vihreistä pääministeripuolue – uusi vihreä aalto lähtee maaseudulta!

Ensimmäinen vihreä aalto nosti vihreät yliopistokaupungeissa yhdeksi suurimmista puolueista. Nyt on muun maan vuoro nousta aallon harjalle, jotta vihreistä saadaan aidosti koko maan uskottava puolue.

Maaseutu- ja erävihreät lähtevät eduskuntavaaleihin yhteisellä vaaliohjelmalla, mikä perustuu pitkälti puolueen erinomaiseksi tituleeraattuun maaseutupoliittiseen ohjelmaan, ”Uuden ajan alku maaseudulle.” Työn alla oleva mevin ohjelma tullaan julkistamaan vielä syksyn kuluessa.

Maaseutu- ja erävihreät kokoavat myös ehdokaspuolella voimansa ja tulevat tekemään yhtenäistä vaalikampanjaa kunkin piirin ja alueen lähtökohdista käsin. Mikäli haluat vihreänä ehdokkaana olla mukana tässä vertaistukiverkostossa tai olet kiinnostunut kuulemaan lisää, ota yhteyttä puheenjohtajaan:

anne@annebland.fi, 040-8525656.

Ehdokkaat tarvitsevat myös tukijoukkoja ja niihin voi myös ilmoittautua Anne Blandille.

Pin It on Pinterest