Maaseutu- ja erävihreiden mielestä kotimainen ruoantuotanto tulee säilyttää. Ruoka ei ole itsestäänselvyys. Huoltovarmuus on tuottajan ja kuluttajan yhteinen intressi. Yhtä tärkeää on myös se, että ruoan tuottaja saa siitä toimeentulonsa.

”Onkin todella hienoa, että hallitus on lähtenyt kokeilemaan perustuloa. Mutta miksi nyt on unohdettu maanviljelijät ja pienyrittäjät, kun perustulo parantaisi maaseudun elinmahdollisuuksia ja työllisyyttä?” kysyy Maaseutu- ja erävihreiden puheenjohtaja Silja Keränen.

Maaseutu- ja erävihreät pitivät syyspäiviään Loimaan Alastarolla Hennijoen entisellä kansakoululla. Maaseutu- ja erävihreät haluavat olla mukana uudistamassa maataloutta ja kehittämässä myös kannustavaa maataloustukijärjestelmää. Elävän maaseudun tukeminen ja kehittäminen on kuluttajien ja tuottajien, kaikkien suomalaisten, yhteinen etu.

hennijoki

 

Lisätietoja
Silja Keränen, Maaseutu- ja erävihreiden puheenjohtaja
0500 190 683, silja.keranen(at)iki.fi

Pin It on Pinterest