Upouudessa Vihreä maa -lehdessä paneudutaan jälleen ajankohtaisiin maaseutua sekä metsiä koskeviin teemoihin. Teksteissä pohditaan niin maidontuotannon kestävyyttä kuin kuntien ruokapalveluhankintojakin. Oman esittelynsä saa myös tuore metsäpoliittinen ohjelma. Käytännön vinkkinä kuntapäättäjille julkaisusta löytyy ”8 askelta kohti vihreämpää maaseutua kuntapolitiikan keinoin”. Lue nämä ja muut kiinnostava artikkelit nyt verkossa, tai tilaa fyysinen lehti jaettavaksi vaalityön tueksi!

HUOM! Vihreä maa jaetaan kaikille vihreiden jäsenille myös kotiin toukokuussa ilmestyvän jäsenlehden liitteenä.

Lue verkossa

Vihreä maa on luettavissa verkossa niin ladattavana näköislehtenä kuin myös artikkeleina. Tervetuloa lukemaan!
Siirry tästä verkkolehteen.

Tilaa lehtiä vaalityöhösi

Lehteä voi tilata jaettavaksi omakustannehintaan. Jos haluat tilata lehteä, niin laita tilaus sähköpostilla osoitteeseen puheenjohtaja@maaseutujaeravihreat.fi. Liitä viestiin kappalemäärä. toimitusosoite, tilaajan tiedot (myös puhelinnumerosi) sekä tarvittaessa erilliset laskutustiedot.

Pin It on Pinterest