07 Pirkanmaa

Hanna-Kaisa Heilimo, Tampere

Hanna-Kaisa HeilimoHanna-Kaisa Heilimo, Pohjois-Pohjanmaan kasvatti, joka on saanut mielestään hyvät eväät fyysiseen kasvuun Temmeksen potuilla ja psyykkiseen kehittymiseen taatulla kasvurauhalla pienessä maalaiskylässä.

 

 

http://hanna-kaisa.fi
https://www.facebook.com/HannaKaisaHeilimoKuntavaaliehdokas2012
https://twitter.com/HK_Heilimo

 

Heli Piirainen, Akaa, 40 v

Heli PiirainenOlen 40-vuotias akaalainen, kolmen ihanan (kuinkas muutenkaan!) lapsen äiti. Muutimme, me kaksi paljasjalkaista tamperelaista, maalle esikoisen synnyttyä 14 vuotta sitten – kuitenkin niin että katuvalot ulottuvat talollemme saakka.

Olen työskennellyt erityisluokanopettajana alakoulussa mutta palasin syksyllä 2013 takaisin omien opiskeluiden pariin Helsingin yliopistolle.

Olen vakaasti sitä mieltä, että ihmisellä on oikeus valita asuinpaikkansa oli se sitten kaupunkikeskuksessa tai haja-asutusalueella. Maaseudun elivoimaisuuden kannalta on erityisen tärkeää etsiä malleja ja tapoja tukea ja monipuolistaa maaseutuyrittäjyyttä. Maaseutu- ja erävihreänä kansanedustajaehdokkaana maaseudun elinvoimaisuus on minulle sydämenasia. Ilman maaseutua ei ole Vihreää politiikkaa!

http://www.helipiirainen.fi
https://www.facebook.com/kaupunginvaltuutettuHeliP
https://twitter.com/HeliP2015

 

Minna Sorsa, Ylöjärvi, 45 v

Mnna Sorsa

Lastenpsykiatrian klinikan (PSHP) kehittämiskoordinaattori, terveystieteiden maisteri.

Koko maakunnassa asutaan tulevaisuudessakin ja poliitikkojen on etsittävä ratkaisut niin lähidemokratiaan, osallisuuteen kuin sote-palveluihin. Eräs keino on tukea elinkeinomahdollisuuksia eri puolin maakuntaa.
Välittämisen yhteiskunta.

Olen Pirkanmaan maakuntahallituksen jäsen, Ylöjärven kaupunginhallituksen ja -valtuuston jäsen, Pirkanmaan Vihreä Liitto ry:n puheenjohtaja 2012-14, Ylöjärvi-Seuran puheenjohtaja.

http://www.minnasorsa.fi
https://www.facebook.com/MinnaSorsa.Poliitikko
https://twitter.com/MinnaSorsa

 

Antti Tomminen, Nokia, 33 v 

Antti TomminenMaaseutu- ja erävihreyteni liittyy paljolti ruokaan ja kaloihin. Oman kalastusharrastuksen ohessa pyrin aktiivisesti vaikuttamaan uhanalaisten kalojen lisääntymismahdollisuuksiin, kalateihin ja kestävään kalastukseen. Oma lähiruokaharrastukseni on vuosien varrella laajentunut kotipuutarhan pidosta kaninkasvatuksen kautta lähiruokarenkaiden perustamiseen. Olen ollut mukana perustamassa Pirkanmaalle neljää lähiruokarengasta ja lisää on luvassa! Lähiruokarenkaidemme avulla tuhannet paikalliset saavat eettisesti kasvatettua lihaa ja maukkaita kasviksia. Poistamalla ruuantuotannon turhia välikäsiä parannamme myös kymmenien tuottajien työstään saamaa korvausta.

http://www.anttitomminen.com/
https://www.facebook.com/pages/Antti-Tomminen/246764105452697
https://twitter.com/AnttiTomminen

 

Pin It on Pinterest